Lichter - Elje van Turennout; een novelle. Het boek verschijnt op 3 november 2022.

De pre-order voor de novelle Lichter van Elje van Turennout is op vrijdag 26 september 2022 begonnen en loopt tot vrijdag 21 oktober. Bestellen/reserveren in de pre-order kan alleen op deze plek. Alleen in de pre-order ontvang je bij jouw bestelling een mooie bijpassende boekenlegger erbij!

 

Bijdrage in de verzendkosten binnen NL: € 2,95 voor bestellingen tot € 29,95. Bij 2 exemplaren van dit boek of bij bestelling van ook een ander boek uit onze webshop vervallen de verzendkosten (NL). Verzending van de pre-orders zal in beginsel op 2 november a.s. plaatsvinden.

 

Op 3 november a.s. zal het boek overal te bestellen zijn. Na de boekpresentatie bij boekhandel Verkaaik te Gouda, op 3 november 2022 te 19.00 uur en dus ook tijdens de aansluitende signeersessie zal het boek uiteraard daar op voorraad liggen. Wil je naar de boekpresentatie/signeersessie komen en zeker zijn dat er ook nog een exemplaar voor jou ligt? Meld je dan bij voorkeur wel aan via de link op onze homepage of op de auteurspagina van Elje. Het is voor de boekwinkel fijn als je jouw (of: ook een) exemplaar in de winkel koopt. Dan kun je die gelijk laten signeren! Dan is de pre order helaas al wel afgelopen.

 

VUL AL JOUW GEGEVENS A.U.B. VOLLEDIG EN CORRECT IN BIJ HET PLAATSEN VAN EEN RESERVERING!

VERZENDING VANAF 2 NOVEMBER VIA POST.NLRESERVEER HIER JOUW EXEMPLAAR EN ONTVANG GRATIS EEN MOOIE BIJPASSENDE BOEKENLEGGER

Lichter - Elje van Turennout

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: conform verstrekte informatie op de website1

Flaptekst Lichter

 

In mijn wangen en oren prikken ijskoude naalden. Ik frons om de huid van mijn voorhoofd te bewegen. Door mijn hoofd tollen dezelfde gedachten keer op keer voorbij.  

Eerder op de dag heeft zich daar het idee genesteld dat het ijskoude water de snelste manier is om mijn doel te bereiken. De snelste route van de aarde naar de hemel. Een onderkoelde dood op de weg daarheen.

Ik wil niet langer leven. Ik ben te moe en te bang. Moe van alles niet goed doen - zo weinig is volmaakt. Moe van het vallen en het falen.

Ik ben bang voor het leven. Ik weet niet waar ik hoor en óf ik hier wel hoor…

 

Lichter vertelt het verhaal van Norah. Ze staat op een kruispunt in haar leven, of is het misschien het einde van een doodlopende weg? Het leven voelt ingewikkeld en maakt haar bang, hoewel ze niet kan aanwijzen waarvoor dan precies. Als ze een vriend ontmoet die haar uitnodigt in zijn wereld, schijnt ergens tussen verrassende ontdekkingen en ongemakkelijke antwoorden een kiertje licht en misschien zelfs de ruimte om te durven leven. 


Voor info over de auteur klik je hieronder op de knop 'Auteurspagina'. 

Wil je verder rondsnuffelen op onze website of doorgaan met winkelen, dan klik je op 'Terug naar homepage'