FEELGOOD

Omarm óns

 

De debuutroman van Ryanne Veldkamp, met een prachtig verhaal vol emotie!

Deze foto brengt je alvast in de sfeer van het boek.

 

Release: 26 november 2021

Cover reveal: 8 oktober 2021

Pre-order start: 8 oktober 2021

 

Binnenkort meer informatie op deze pagina!

Kom je dan weer kijken?

 


Over het boek:

 

Flaptekst/afbeelding achterkant cover wordt op 8 oktober a.s. geplaatst!


Over de auteur:

 

 

 

Ryanne Veldkamp (1992) is geboren en getogen in Friesland. Samen met haar man en drie jongens woont ze in Donkerbroek, een klein dorpje in Friesland.

 

Al vanaf de lagere school bracht ze vele uren door in de plaatselijke 'bieb-bus' en in de boekhandel. Op de middelbare school was haar favoriete vak met stip Nederlands en dan vooral het maken van werkstukken en boekverslagen. Daar kon ze zo in opgaan dat haar docent Nederlands destijds opmerkte dat maken van een verslag niet betekende dat je het boek hoefde te herschrijven. En dat ze meer moest doen met haar liefde voor lezen en schrijven dan alleen die veel te dikke verslagen. Ze deed wel eens een poging, maar maakte het nooit helemaal af.

 

Tot vorig jaar! Op aandringen van vriendinnen, die beloofden mee te lezen en hun eerlijke mening te geven, begon ze er toch aan. Het was een kwestie van gewoon beginnen met typen, zonder een begin, midden en eind. Dat bleek ook niet nodig, als vanzelf kwamen de ideeën en de woorden. Toen het af was en alle drie proeflezers erg enthousiast waren over Luuk en Lieke, kwam het spannende gedeelte. Het zoeken van een uitgeverij. Per toeval ontdekte ze via Instagram Uitgeverij Hartklopper en het contact was snel gelegd. Samen met collega Mienke Fijen boog ze zich nogmaals over de eerste drie hoofdstukken, om die vervolgens op te sturen. Sneller dan ze had durven hopen kreeg ze positief bericht terug en was het uitgeverscontract vlot getekend. In samenspraak met Aldert Schuil werd een prachtig passende titel bedacht en het nodige redactiewerk verricht. Inmiddels is het redactiewerk achter de rug en is de droom om een eigen boek te schrijven zo goed als werkelijkheid.

 

 

 

Ondertussen is Ryanne bijna klaar met haar tweede manuscript, welke los staat van Omarm ons, want schrijven werkt verslavend en met deze fijne samenwerking smaakt het absoluut naar meer.

 


 

 

Ryanne Veldkamp

 

auteur van de roman 'Omarm ons'

 

nadere info: volgt