Actieprijzen/speciale aanbiedingen

Op deze pagina staan de uitverkoop-titels.  Bij deze prijsaanbiedingen worden volledige verzendkosten doorberekend. Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 17,90. Dus vooral echte meepakkers bij gelijktijdige bestelling van ook een ander boek!


1. De grote afwezige - Aldert Schuil; roman.

De resterende exemplaren van de originele 1e druk van de roman De grote afwezige van Aldert Schuil zijn nu alleen nog via de uitgeverij te bestellen. Deze paperbackeditie komt niet weer terug in deze uitvoering. 

De grote afwezige - Aldert Schuil; roman

Actieprijs t/m 31-12-23

€ 19,95

€ 14,95

  • Uitverkocht

2. Vluchtgedrag - Mienke Fijen, roman (1e druk, met licht afwijkende coveruitvoering); budget-editie. (Winnaar Valentijnprijs 2023)

Deze 1e druk met (alleen) een licht afwijkende cover, is alleen verkrijgbaar via de uitgeverij.  

Let op: deze cover past niet goed/precies bij de cover van haar voorganger 'Naar de Noorderzon' (1e druk, isbn 978-90-832428-0-4). Voor de rest is het een prima boek.

Vluchtgedrag - Mienke Fijen; roman, budget-editie, 1e druk, isbn 978-90-832428-0-4

licht afwijkende cover

€ 6,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: conform verstrekte informatie op de website1

De frontcover van deze editie wijkt licht af van deze foto - de quote staat iets lager en de afbeelding is nog iets ingezoomd.

De achterkant van de budget-editie, met de tekst wat anders opgemaakt en anders uitgelijnd. De tekst staat wat dichter naar de rand toe en de afbeelding is licht ingezoomd.