Download
Liefde Werkt.
Inkijkexemplaar
9789083242842_fragm (1).pdf
Adobe Acrobat document 254.1 KB

'Liefde werkt' verschijnt vrijdag 28 april 2023

 

 

Bestellen kan vanaf 28 april 2023 overal, via bijna alle fysieke boekhandels en bijna alle online boekverkopers.

 

Het is ook mogelijk rechtstreeks bij de auteur te (reserveren/) bestellen. Via de bestellink hieroonder kom je op de bestelpagina terecht.

 


Annemieke Mintjes is communicatiekundige en trainer en facilitator in wendbaar werken en werkgeluk bij Geluk Werkt. Ze ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van hun menselijk kapitaal in een snel veranderende wereld. Annemieke zet daarbij diverse methodieken in waaronder scrum, LEGO® SERIOUS PLAY®, storytelling en serious gaming. In 2020 was zij co-auteur van het boek Hybride bijeenkomsten. Praktische gids voor effectief en sprankelend samenwerken.

 


Flaptekst

Aan de slag met liefde

Er is geen thema zoveel besproken, bezongen en beschreven als de liefde. Maar het is een woord dat we niet graag gebruiken als we het over werk hebben. Best gek als je bedenkt hoeveel uren we in ons leven werkend doorbrengen. Wat wij doen en denken wordt gestuurd door waar we om geven en wat we belangrijk vinden. Eigenlijk: liefde. En dat houdt niet op bij de grens tussen zakelijk en privé.

Liefde geeft ons een raamwerk van uitgangspunten en doelen waardoor we het aandurven ons leven te leven. Door van dingen te houden, kunnen we onze doelen bereiken. Als we nergens van zouden houden, dan zou niets echt waarde hebben in het leven. Dat geldt net zo goed in een zakelijke setting.

Mensen die van hun werk houden presteren beter. We weten het eigenlijk wel: het zijn de mensen zijn die het verschil maken in organisaties. Toch handelen we daar vaak niet naar. Daarom is het zo belangrijk om liefde op de agenda te krijgen, juist nu.

Liefde Werkt laat je kennismaken met diverse thema’s rondom liefde en werk, en je krijgt praktische handvaten zodat je meteen met liefde aan de slag kunt. Een must voor iedereen die vindt dat het de hoogste tijd is voor meer menselijkheid in organisaties.

NUR 801

 

Liefdewerkt.frl