Standaard verzending

Wij verzenden naar particulieren via Post.nl met track&trace. Kosten worden bepaald door gewicht en omvang. Op dit moment valt ons aanbod standaard onder pakketpost tegen een prijs in Nederland van 6,75 euro en voor België van 13,00. Met stickers en verpakking komt daar nog 0,75 eurocent aan kosten bij. Voor Nederland vragen wij van de consument een bijdrage in die kosten van 3,95 en voor België van 7,00 bij 1 exemplaar. Vanaf 2 exemplaren is verzending aan u gratis in beide landen, mits u niets retourneert - anders wordt die bijdrage alsnog verrekend met het door ons terug te betalen bedrag.  

 

Duurzaam verzenden

Wij starten voor particulieren in Nederland met een proef om met Homerr te verzenden. Homerr is een milieuvriendelijke en duurzame manier van verzenden, met lokale afgifte- en ophaalpunten. De verzending duurt wel wat langer, meestal 3 tot 5 dagen, soms nog wat langer, maar u kunt vaak afhalen op een tijd die u schikt. Uw bijdrage in de verzendkosten bij verzenden met Homerr is € 0,00 ofwel het is dan gratis! Homerr heeft al een heel goede dekking in Nederland, maar check eerst op Homerr.com of er daadwerkelijk een afhaalpunt dicht in uw buurt zit. Wilt u van deze verzendwijze gebruik maken, vul dan bij de betaling deze kortingscode in: Homerr

Inwoners van Heerenveen e.o. verwijzen wij graag rechtstreeks naar Primera Lucienne te Heerenveen waar het boek op voorraad ligt.