Brochure 2024 download

Download
Brochure 2024 Uitgeverij Hartklopper
Jaarbrochure; informatie over beschikbaarheid en prijzen van titels in de 2e helft van het jaar worden in de loop van de zomer bijgewerkt in de brochure, die dan hier in versie 1.0 verschijnt.
Hartklopper_Brochure2024-beveiligd (2).p
Adobe Acrobat document 2.0 MB

Liever eerst de bladerbare digitale brochure 2024 zien? klik dan op de knop hieronder.


Inkopers/verkopers van boeken: 

 

 

Bestellen/leveren algemeen: Wij distribueren onze boeken naar de Nederlandse en Belgische boekhandel via Centraal Boekhuis. Alleen voor levering binnen Nederland kan bij voldoende afname ineens rechtstreeks worden besteld.

 

Voor Nederland: Bij afname vanaf 6 exemplaren per zending (mag van verschillende titels) is rechtstreekse bestelling per e-mail mogelijk op info@uitgeverij-hartklopper.nl  Levertijd afhankelijk van beschikbare voorraad, maar uiteraard z.s.m en na akkoord onzerzijds.

 

Bestellen Pre-orders Regelmatig organiseren wij een pre-order, voorafgaand aan de mogelijkheid tot in nota plaatsen bij CB, met een extraatje erbij, zoals een boekenlegger. Het is te duur om dat via CB te distribueren. Daar mag de boekhandel ook op intekenen door rechtstreeks bij ons te bestellen per e-mail. Uit oogpunt van doelmatigheid en kostenbeheersing geldt daarvoor ook een minimum bestelling als pre-order van 6 exemplaren. U betaalt dan wel ook de verzendkosten van Post.nl of andere vervoerder op basis van gewicht, omdat wij die gelet op de kleine marges helaas wel moeten doorberekenen. Bij grotere rechtstreekse plaatsing van een pre-order is wellicht een afwijkende boekhandelskorting bespreekbaar. Wij rekenen geen handlings-/ c.q. uitslagkosten en berekenen alleen de werkelijke vervoerskosten door.

 

Bij rechtstreekse levering:  

Betalingsvoorwaarden: 14 dagen.

Boekhandelskorting conform de staffel van CB voor Compacte Uitgeverij, behoudens afwijkende per e-mail door ons bevestigde afspraken. Neem gerust contact over voor overleg.

Verzend en uitslagkosten: wij leveren bij rechtstreekse bestelling met een beperkt maximumbedrag aan kosten per zending, op basis van gewicht, naar de tarieven van Post.nl of transportonderneming. We rekenen geen handlings-/ c.q. uitslagkosten, alleen de werkelijke verzendkosten.

 

NB 1: alleen bedoeld voor erkende boek in- en verkopers. 

NB 2: rechtstreekse levering alleen mogelijk voor leveringen binnen Nederland.

NB 3: een rechtstreekse bestelling is rond na onze bevestiging per e-mail. 

 

                                       --                             --                           --                             -  

 

Wij staan uiteraard open voor ondersteunende promotieactiviteiten, zoals voorlees- en signeersessies en presentaties, maar de auteurs bepalen zelf de regels.