Ook wij steunen de boekwinkel: daarom staat onze webshop tijdelijk 'on hold' en verwijzen wij alle consumenten door naar de lokale boekwinkels; onze bescheiden bijdrage in deze crisistijd. De duur van deze maatregel hangt af van de boekhandel zelf: dus inkopers..!

Vanaf 5 mei 2021 kunt u onze boeken bij het CB bestellen. Dan ligt onze eerste titel 'De grote afwezige' van Aldert Schuil daar op voorraad. Pas in het najaar lanceren we de volgende titels. Wij hebben voor die ene titel geen aparte campagne naar de boekverkopers georganiseerd, maar zijn actief met promotie. Voormelde titel wordt nog wel opgenomen in onze eerste kleine brochure later dit jaar. Het boek blijft langer actueel, omdat er een vervolg op verschijnt. Naar verwachting in 2022.

 

Boekenwinkels/wederverkopers kunnen bij grotere aantallen exemplaren ook rechtstreeks van ons afnemen tegen nader overeen te komen voorwaarden. Neem contact met ons op via email/contactformulier.

 

Wij staan uiteraard open voor ondersteunende promotieactiviteiten, zoals voorlees- en signeersessies en presentaties, maar de auteurs bepalen zelf de regels.