Wij gaan op korte termijn een aansluiting bij het CB organiseren. Zolang dat niet geregeld is kunnen boekverkopers rechtstreeks bij ons bestellen. Dat kan daarna trouwens ook - persoonlijke afspraken!

 

Boekenwinkels/wederverkopers kunnen rechtstreeks van ons afnemen tegen nader overeen te komen voorwaarden en kortingspercentages. In principe hanteren wij de in de branche gebruikelijke percentages, maar rekenen wij wel de werkelijke verzendkosten; bij bestelling vanaf 45 euro - bezorging op een Nederlands adres - echter gratis bezorging; voor buitenlandse bestellingen rekenen wij de werkelijk verzendkosten, maar boven de 80 euro verzenden wij ook daar gratis

 

Binnen beperkte geografische afstand van onze standplaats bezorgen wij zelf ook een enkel exemplaren al gratis. Wij hanteren bij rechtstreekse verkoop aan wederverkopers geen retouren-regeling, zoals bij het CB. Afwijkende regelingen zijn echter bespreekbaar, zoals lagere percentages bij een retouren-regeling of een nog wat hoger percentage bij bulkafname.

 

Wij staan open voor promotieactiviteiten, zoals voorlees- en signeersessies en presentaties, maar de auteurs bepalen zelf de regels.

 

Neemt u gerust per contactformulier of email contact op, dan komen wij er vast wel uit.