Wij zijn een start-up uitgeverij, die met behoud van kleinschaligheid en binnen grenzen gestaag wat wil groeien. Liever beperkt tot een kleine selectie leuke en interessante boeken dan alles maar op de markt brengen, is ons motto. Het is dan ook niet de commercie die ons primair drijft, maar boeken maken en uitgeven.

 

AUTEURS GEZOCHT.

Wij staan open voor contact met auteurs die hun boek(en) door ons zouden willen laten uitgeven. Bij ons vooralsnog alleen fysieke boeken, geen ePub. Persoonlijk contact is voor ons daarbij vanzelfsprekend.

 

Wij hanteren anders dan self-publishing platforms - waar je feitelijk kunt laten drukken wat je maar wilt - wel kwaliteitscriteria voor ons eigen kernaanbod, met promotie-activiteiten. Voor boeken die niet binnen ons kernaanbod passen of die wij van van onvoldoende kwaliteit achten - naar onze maatstaven, dat is een mix van objectiviteit en subjectiviteit - kunnen wij wel bepaalde services bieden; daarover meer hieronder.

 

Onze uitgeverij richt zich primair op fictie, met een voorkeur voor amusante, boeiende, spannende en mysterieuze romans. Wij willen ons specialiseren in de "lichtere" - toegankelijke - romans, in brede zin, maar goede thrillers zijn ook welkom. Drama, vriendschap, relaties, liefde, humor, erotiek, seks, geweld, angst, gevaar, moord en doodslag, bedrog, verraad, zelfopoffering, donkere kanten/geheimen, avontuur, ontdekkingen, reizen, successen, mislukkingen, schuld en schaamte, zo maar wat woorden die een boek op onze websitehomepage zouden kunnen dragen.

 

Maar als jij denkt een goed en interessant boek te hebben geschreven, dat niet spannend of mysterieus is te noemen, misschien ook niet al te licht - of je hebt toch boeiende hedendaagse non-fictie aan te bieden, waar geen mensen mee in het harnas worden gejaagd - schroom niet om gewoon even contact op te nemen. Best mogelijk dat we een raakvlak en een klik hebben en dat we je wel willen en durven uitgeven. We leggen onszelf geen keiharde beperkingen op.

 

In ons eigen aanbod (webshop homepage, brochures, nieuwsbrieven e.d.) nemen wij in ieder geval geen zakelijke boeken, kookboeken, sportboeken, biografieën, natuurboeken, historische boeken, studieboeken e.d. op. Wij gaan daar voor mooie fictieve verhalen en als het op ons pad komt, voor boeiend verhalende hedendaagse non-fictie. Hiervoor kun je wel van ons platform en ander diensten gebruikmaken natuurlijk.

 

Wil je iets heel anders publiceren en zoek je daar hulp bij? Neem gerust contact op Wie weet kunnen wij toch iets voor je betekenen. Maar wij nemen je dan (zeer waarschijnlijk) niet op in ons eigen aanbod. Te denken valt aan een tijdelijk product op een aparte menupagina in onze webshop, als onderdeel van jouw eigen promotie en als jouw verkoopkanaal. Boeken met illustraties/foto's maken wij niet zelf op; dat wordt dan zo nodig in overleg uitbesteed.

 

Wij kunnen redactionele diensten aanbieden of verdere vormen van begeleiding van jouw manuscript naar publicatie. Een losse proeflezing met een beperkte feedback is ook mogelijk; kosten in overleg te bepalen.

 

Geïnteresseerden kunnen via het contactformulier of per email contact opnemen voor de mogelijkheden om via onze uitgeverij een boek te publiceren.

 

Manuscripten alleen toezenden na instemming vooraf van onze kant!

Ongevraagd toegezonden manuscripten worden absoluut niet gelezen - daar hebben wij echt geen tijd voor. Deze manuscripten worden sowieso niet retour gezonden en na ontvangst vernietigd. In overige gevallen komen de kosten van terugzending voor jouw rekening en deze dienen vooraf te worden voldaan. Er worden geen toelichtingen en analyses bij afwijzingen verstrekt, tenzij daarover een specifieke afspraak is gemaakt.