Wij zijn een start-up uitgeverij, die met behoud van kleinschaligheid gestaag wat wil groeien. Liever beperkt tot een (heel) kleine selectie leuke en interessante boeken dan alles maar op de markt brengen, is ons motto. Het is dan ook niet de commercie die ons primair drijft, maar mooie boeken maken en uitgeven.

 

AUTEURS WELKOM

Wij staan open voor contact met auteurs die hun boek(en) door ons zouden willen laten uitgeven. Bij ons vooralsnog alleen fysieke boeken, geen ePub. Persoonlijk contact met de auteurs is voor ons vanzelfsprekend.

 

Als wij geen mogelijkheden zien om in jouw boek te investeren, dan is onze website met webshop als platform en verkoopkanaal misschien een alternatief voor jou.

 

Geïnteresseerden kunnen via het contactformulier of per email contact opnemen voor de mogelijkheden om via onze uitgeverij een boek te publiceren.

 

Manuscripten alleen toezenden na instemming vooraf van onze kant!

Ongevraagd toegezonden manuscripten worden absoluut niet gelezen - daar hebben wij echt geen tijd voor. Deze manuscripten worden sowieso niet retour gezonden en na ontvangst vernietigd. In overige gevallen komen de kosten van terugzending voor jouw rekening en deze dienen vooraf te worden voldaan. Er worden geen toelichtingen en analyses bij afwijzingen verstrekt, tenzij daarover een specifieke afspraak is gemaakt.