Voorleesfragment uit Uitzicht door Elje van Turennout,  tijdens de boekpresentatie.


Uitzicht - Elje van Turennout, Norah-serie deel 2

literaire roman, 328 pagina's

€ 22,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1

Deze pen was gratis in de pre-order. Nu nog wel te verkrijgen tegen betaling, maar alleen in combinatie met een boek. Per boek max 1 pen. Kosten pen: € 2,- ext btw. Alleen op aanvraag per e-mail, beperkt beschikbaar.


Flaptekst

 

‘Vandaag is weer zo’n dag. Zo’n dag dat het niet lukt.  

De scherpe, smalle vlakken van mijn tanden staan gekerfd in mijn onderlip. 

Ik heb me nooit eerder gerealiseerd dat rouwen zo hard werken is.  

Ieder stukje dat ik heb verloren moet op één of andere manier opnieuw langskomen.  

Ik moet het bekijken, voelen, erkennen, ervan houden en dan met opeengeklemde kaken loslaten.  

Tot ik alles in mijn handen heb gehad. 

Dat was in elk geval wat ik dacht…’ 

 

 

Uitzicht is het vervolg op het verhaal dat Norah vertelde in Lichter.  Wanneer ze rouwt om het verlies van haar beste vriend, door wie ze beetje bij beetje weer durfde te leven, ontdekt ze dat kwijtraken en loslaten twee totaal verschillende principes zijn. Met buurman Marc, met wie ze haar levensverhaal had gedeeld, onderhoudt ze nog steeds een bijzonder contact. Maar zal er ook genoeg ruimte en vertrouwen komen voor een hechte vriendschap, of zelfs een nieuwe liefde? En wat als blijkt dat ook Marc geheimen heeft?

 

Over de auteur

 

Elje van Turennout (1981) schrijft in het dagelijks leven als beleidsadviseur in de zorg voornamelijk memo's en beleidsstukken. Voor deze roman kiest ze een heel ander verhaal. Met een ontspannen lichtheid en verrassende schrijfstijl neemt de auteur de lezer opnieuw mee in een ontroerend verhaal.

 


De boekenlegger van de pre-order. Nu nog wel verkrijgbaar op aanvraag per e-mail en alleen in combinatie met een boek. Kosten boekenlegger € 1,- ex btw, max 1 per besteld boek.