Duinafslag is tijdelijk uitverkocht op onze website; je kunt Duinafslag wel via de (online) boekwinkel bestellen! Daar zijn ze nu nog voldoende op voorraad! En ook als e-book verkrijgbaar!


FEELGOODROMAN

Duinafslag - Ryanne Veldkamp

Feelgoodroman Duinafslag Ryanne Veldkamp

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1

Flaptekst DUINAFSLAG

Een maand lang in haar eentje naar Ameland? Daar heeft Esmee niet veel zin in. Maar het is het laatste cadeau van haar moeder, die kortgeleden is overleden. Dus ze moet wel gaan, ook al begrijpt ze de gedachte erachter niet. Ze pakt haar laptop in zodat ze op het eiland kan werken en vertrekt. Op de boot naar het eiland ontmoet Esmee Finn. Ze hebben een klik en Esmee is blij dat ze iemand kent op Ameland, waar ze langzaam haar draai begint te vinden. Als ze dan ook nog samen een huis gaan opknappen, springen er vonkjes over. Finn doet echter niet aan verliefd worden, laat staan een relatie aangaan. Hij vertrouwt zichzelf niet meer nadat hij een onvergeeflijke fout heeft gemaakt. Ondanks zijn serieuze waarschuwingen kan Esmee haar gevoelens voor Finn niet onderdrukken. Zo erg kan wat er gebeurd is niet zijn, toch?

 

Quote van Sabrina - Blinablumebooks (instagram)

Een verhaal over het verwerken van verdriet en openstaan voor liefde. Dit alles in een regenachtige setting van een Waddeneiland. Hopelijk zal iedereen even hard genieten van Esmee en Finn hun liefdesverhaal als ik gedaan heb. 


Wil je info over de auteur of over haar debuutroman Omarm Ons? Druk dan op de knop Auteurspagina hieronder.

Wil je (ook) de debuutroman van Ryanne bestellen? druk dan op de knop Omarm Ons (helaas: ook tijdelijk uitverkocht op onze website; nu nog slechts enkele exemplaren beschikbaar via de (online) boekwinkel.