FANTASY

Storm - De jager, de dief en het baken, Jeroen Cornelis Rottier

 

Epische fantasy

 

 

Je kunt het boek nu overal (online) reserveren. Levering via de winkels vanaf 20 mei 2022.

  

Je kunt ook in onze webshop bestellen. 

Bestel dan hier met tijdelijk gratis verzending in NL

 

 

 


Over het boek:

 

Storm wordt als banneling begeleid naar de Koningsstad Andor, waar hij in het geheim lessen krijgt om zijn geopenbaarde magie te leren beheersen. Wanneer dit vreselijk mislukt en hij in de dodencel belandt, vindt hij een vriend in Raven, gerespecteerd lid van een dievengilde uit Nieuwpoort en beter bekend als Ravi de Raaf. De dief heeft ook het nodige op zijn kerfstok, maar is bij zijn laatste klus in een val gelokt en verkreeg een plek in de dodencel voor een niet gepleegde moord.

Aan de andere kant van het continent spoelt Yaela aan. Een jonge vrouw met bijzondere gaven. Verboden gaven, waarvoor ze als straf de rest van haar leven als magisch baken aan een piratenschip gebonden werd. Wanneer het schip ten onder gaat en zij als enig overlevende wordt opgenomen door de Rode Orde, die haar (vermomd als jongen) de krijgskunsten van de Orde meester maakt, staat ze voor een keuze.

 

Kan Storm uit de dodencel ontsnappen en zijn magie leren beheersen?

Vindt Ravi antwoord op de vraag waarom het gilde juist hem uit de weg wilde ruimen? Kan Yaele haar gaven onderdrukken en overleven bij de enige Orde die zich wijdt aan het uitroeien van magie?

 

'Rottier heeft een intrigerende wereld neergezet met toffe personages. Heerlijke epische fantasy van Nederlandse bodem.'

– Fantasywereld.nl

 


Over de auteur:

Jeroen CornelisRottier

 

Jeroen Cornelis Rottier (1983) is auteur van diverse werken. Van theaterstukken tot kinderboek en gedichten tot zijn cursusboek creatief schrijven.
 
Het leven is op momenten verbijsterend zwaar, verwonderend mooi, sprankelend zoet en geweldig bitter. Deze momenten probeer ik vast te leggen en te delen in mijn schrijfwerk. Spreken is zilver, schrijven is goud.