Gelanceerd op 1 mei 2023. Overal te bestellen. Ook als e-book overal verkrijgbaar. Ook op Koboplus te lezen.


Het waanmotief - Aldert Schuil; psychologische thriller, politiethriller, spannende roman algemeen.

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1


Een onschuldig online woordspelletje als datingsite én als visvijver van een zieke geest... Het daderprofiel lijkt eenvoudig, maar wat als deze een 'vals' motief heeft zonder het te beseffen?

Illustrator: Kasper van Dijk (scratch-techniek)


Flaptekst:

 

 'De grootste datingsite van het land!' legde Bregje met samenzweerderige ogen en vol vuur uit: 'Woordspelplus.'

 

 

Haar beste vriendin Anita, al jaren gescheiden en alleenstaande moeder van twee, moest in haar ogen nodig weer aan de man. Die was in haar vrije tijd door haar drukke baan en zorg voor de kinderen niet meer uit haar stoel te krijgen, maar wie weet werkte dit spel voor haar. En anders leverde het haar vast prettige spanning en broodnodige ontspanning op.

 

Met de nodige scepsis ging Anita overstag. Het duurde echter niet lang voordat zij haar grenzen verlegde...

 

Wat Bregje ondertussen niet kon weten was dat een van haar medespelers heimelijk haar privédomein had weten binnen te dringen om een cynisch spel met haar te spelen. Als voorspel op een dodelijk experiment. Door haar nauwe vriendschap met Bregje werd Anita als potentieel volgend doelwit gekozen. Vervolgens kreeg het kwaad ook haar kinderen in het vizier.

 

Dan verdwijnt Bregje plotseling, zonder een spoor achter te laten...  


Auteursinfo op cover:

Aldert Schuil (1959) was jarenlang werkzaam als advocaat. Hij debuteerde in 2020 bij Uitgeverij Hartklopper met de roman De grote afwezige.


Voor meer info over de auteur of zijn eerste roman, of om zijn eerdere roman (ook) te bestellen: klik op de betreffende knop: